Diyarbakır’da Amedspor’un Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etmesinin ardından düzenlenen kutlamalarda atılan havai fişekler iki çocuğun yaralanmasına neden oldu. Refujde bulunan bir kişinin çevredeki binalara doğru fırlattığı havai fişeklerden biri, bir binanın 7’nci katındaki dairenin balkonundan içeri girerek patladı.

HAVAİ FİŞEKLER BİNALARA DOĞRU ATILDI

Pazar gecesi Amedspor’un galibiyetinin ardından bir grup taraftar kutlama yapmak için sokağa çıktı. Cadde üzerinde havai fişeklerin kontrolsüz şekilde patlatıldığı sırada refüjde bulunan bir kişi de elindeki fişekleri çevredeki binalara doğru yöneltti.

Bazı havai fişekler binaların dış cephelerine çarparken, atılan fişeklerden biri 7’nci kattaki bir evin balkonuna isabet etti.

İKİ KARDEŞ YARALANDI

Balkondan içeri giren havai fişeğin patlaması sırasında evde bulunan iki kardeş yaralandı. Çocukların vücutlarının çeşitli bölgelerinde yanık ve yaralanmalar meydana geldi.

Kardeşlerden birinin vücudunda ikinci derece yanıklar oluştuğu, çene ve kulağındaki yaralara dikiş atıldığı öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Havai fişeğin refüjden ateşlenmesi ve balkonun bulunduğu binaya doğru ilerleyerek eve isabet etmesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde havai fişeğin binalara doğru atıldığı ve ardından 7’nci kattaki balkona girdiği anlar yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi