Ankara, Şırnak, Tekirdağ ve Kocaeli’de polis teşkilatı mensubu ve emekli polislerin yaşamını yitirdiği beş ayrı olay yaşandı. Ankara’da iki kişinin hayatını kaybettiği olaylarla birlikte toplam beş polis ve emekli polisin yaşamını yitirdiği bildirildi. Olaylarla ilgili adli ve idari süreçlerin sürdüğü belirtildi.

ANKARA’DA AYNI GÜN İKİ ÖLÜM

Ankara’da aynı gün içerisinde iki ayrı olay meydana geldi. Anayasa Mahkemesi önünde emeklilerin düzenlediği eyleme katılan 60 yaşındaki emekli polis memuru Ali Şekeroğlu’nun yaşamını yitirdiği bildirildi. Hastaneye kaldırılan Şekeroğlu, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev yapan İ.İ. de Yenimahalle ilçesine bağlı Demetevler’deki evinde hayatını kaybetti. Yaklaşık iki aydır polis memuru olarak görev yaptığı belirtilen İ.İ.’nin ailesine bir mektup bıraktığı aktarıldı.

ŞIRNAK’TA BAŞKOMİSER HAYATINI KAYBETTİ

Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev yapan Başkomiser S.S.’den de acı haber geldi. Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği’nde görevli S.S.’nin hayatını kaybettiği bildirildi.

TEKİRDAĞ’DA EMEKLİ POLİS ÖLDÜ

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki emekli polis memuru Recep Şantürk’ün de yaşamını yitirdiği belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı aktarıldı.

KOCAELİ’DE POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde Trafik Denetleme kadrosunda görev yapan polis memuru Niyazi Y.’nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Dört kentte meydana gelen olayların ardından ilgili adli makamlar ve emniyet birimleri tarafından soruşturmaların başlatıldığı, süreçlerin devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi