Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya geçidinde yayalara yol vermek için duran otomobile arkadan çarpan üç tekerlekli elektrikli bisiklet, kısa süreli gerginliğe neden oldu. Maddi hasarla atlatılan kazanın ardından taraflar arasında yaşanan tartışma dikkat çekerken, otomobil sürücüsü daha sonra polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Antalya'da Kaza Sonrası Gerginlik Tırmandı (4)

Yayalara Yol Verirken Çarpıldı

Kaza, Manavgat ilçesi Antalya Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce de benzer kazaların yaşandığı yaya geçidinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yaya geçidini kullanmak isteyen vatandaşlara öncelik vermek amacıyla duran otomobile, aynı yönde ilerleyen üç tekerlekli elektrikli bisiklet arkadan çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza Sonrası Tartışma Yaşandı

Çarpışmanın ardından otomobil sürücüsü aracından inerek duruma tepki gösterdi. Bu sırada elektrikli bisiklette bulunan iki kadın ile otomobil sürücüsü arasında sözlü tartışma başladı.

Antalya'da Kaza Sonrası Gerginlik Tırmandı (3)

Tartışmaya otomobilde yolcu olarak bulunan sürücünün eşi de katılarak, yaya geçidinde duran araca çarpılmasına tepki gösterdi. Taraflar bir süre karşılıklı olarak birbirlerini suçladı.

Antalya'da Kaza Sonrası Gerginlik Tırmandı (1)

Olay Yerinden Ayrıldılar

İddiaya göre elektrikli bisiklette bulunan iki kadın, bir süre telefonla görüştükten sonra olay yerinden ayrıldı. Otomobil sürücüsünün ise daha sonra Şelale Polis Merkezi Amirliği'ne giderek elektrikli bisiklet sürücüsü hakkında şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA