Trabzonspor’un genç yıldızı Christ Inao Oulai, Avrupa kulüplerinin radarına girmeye devam ediyor. Dünya Kupası performansıyla değerini artıran Fildişili orta saha oyuncusu için başta Barcelona ve Paris Saint-Germain olmak üzere birçok dev kulübün devrede olduğu iddia edildi.

Christ Oulai

Oulai’ye Avrupa’dan yoğun ilgi

Trabzonspor’un uzun vadeli yatırım planları arasında yer alan Christ Inao Oulai, sergilediği performansla kısa sürede Avrupa’nın dikkatini çekti. İspanya ve Fransa basınında yer alan haberlere göre Barcelona’nın ardından PSG de oyuncuyu yakından takip ediyor.

Bunun yanı sıra Almanya ve İngiltere’den bazı kulüplerin de transfer için temas halinde olduğu ifade ediliyor.

Trabzonspor Duyuru

Leipzig temaslara başladı

Genç futbolcu için en somut adımı atan kulüplerden birinin RB Leipzig olduğu belirtiliyor. Alman ekibinin uzun süredir oyuncu için girişimlerde bulunduğu ve Trabzonspor ile resmi temas kurduğu aktarılıyor.

Trabzonspor 50 milyon euro hedefliyor

Bordo-mavili yönetimin Oulai için belirlediği bonservis beklentisinin 50 milyon euro seviyesinden başladığı ifade ediliyor. Kulüp, oyuncunun potansiyeli nedeniyle pazarlık sürecinde bu rakamın daha da yukarı çıkabileceğini değerlendiriyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın, bu yaz kulüp tarihine geçecek bir satış gerçekleştirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Trabzonspor Cabral

Rekor satış hedefi

Trabzonspor’un bugüne kadarki en yüksek satış geliri, Uğurcan Çakır’ın transferiyle elde edilen 27,5 milyon euro olmuştu. Oulai transferinin gerçekleşmesi halinde bu rekorun ciddi şekilde aşılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi