Beşiktaş, orta saha takviyesi için Kolombiyalı futbolcu Richard Rios’u gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetimin transfer listesinin üst sıralarında yer aldığı belirtilen 26 yaşındaki oyuncu için Benfica ile görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.
Palhinha transferi süreci değiştirdi
Benfica’nın Bayern Münih’ten Joao Palhinha’yı kadrosuna katmasının ardından Richard Rios’un geleceği yeniden gündeme geldi. Portekiz ekibinin aynı bölgede görev yapan Kolombiyalı futbolcuyla yollarını ayırmaya sıcak baktığı ve bu gelişmenin Beşiktaş’ın transfer girişimini hızlandırdığı belirtildi.
Siyah-beyazlı yönetimin Rios için Benfica ile doğrudan temas kurduğu ifade edildi.
Beşiktaş 4 yıllık sözleşme hazırladı
İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın aktardığı bilgilere göre Beşiktaş, Richard Rios ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı ve oyuncu için sözleşme hazırladı.
Siyah-beyazlıların transferi satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle tamamlamak istediği kaydedildi.
Benfica zorunlu satın alma istiyor
Taraflar arasındaki pazarlıkların ise bonservis şartında yoğunlaştığı belirtildi. Benfica’nın kiralama için 3 milyon euro talep ettiği ve anlaşmaya zorunlu satın alma maddesi eklemek istediği aktarıldı.
Beşiktaş cephesi ise satın alma opsiyonlu kiralama modeli üzerinde dururken, tarafların transfer şartları konusunda görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.
Richard Rios’un transferinin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş, orta saha rotasyonuna uluslararası deneyime sahip bir ismi dahil etmiş olacak.



