Yeni sezon kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de santrfor arayışları devam ediyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Atletico Madrid forması giyen Alexander Sörloth, sarı-lacivertli ekibin değerlendirdiği isimler arasında bulunuyor.

Atletico Madrid'in bonservis beklentisi

Habere göre İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, 29 yaşındaki golcünün bonservisi için 40 milyon euro talep ediyor. Fenerbahçe'nin şu ana kadar resmi bir teklif yapıp yapmadığına ilişkin ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Maaş talebi dikkat çekti

Transferin önündeki en önemli engellerden biri de oyuncunun maaş beklentisi olarak öne çıkıyor. İddiaya göre Alexander Sörloth, yıllık 12 milyon euro seviyesinde bir ücret talep ediyor. Bu rakam, olası transferin toplam maliyetini önemli ölçüde artırıyor.

Süper Lig'e yabancı değil

Türk futbol kamuoyunun yakından tanıdığı Alexander Sörloth, daha önce Trabzonspor formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti. Norveçli golcü, Süper Lig'de sergilediği futbolun ardından Avrupa'nın önemli kulüplerinde kariyerini sürdürdü.

Kaynak: Haber Merkezi