Fenerbahçe Spor Kulübü’nde olağanüstü seçimli genel kurul heyecanı sürerken, başkanlık yarışında kimin ipi göğüsleyeceği merak konusu oldu. Sarı-lacivertli camianın iki güçlü adayı olan Aziz Yıldırım ile Hakan Safi arasındaki yarış, kongre üyelerinin oylarıyla şekillenecek.

Fenerbahçe Seçim Alanya Delegeleri Oy (4)

BİRLİK VE ŞAMPİYONLUK MESAJI VERDİ

Genel kurulda kürsüye çıkan başkan adayı Aziz Yıldırım, camiaya birlik çağrısında bulundu. Fenerbahçe ile arasında güçlü bir bağ olduğunu vurgulayan Yıldırım, kulübün yeniden şampiyonluklara ulaşması için göreve talip olduğunu söyledi. Konuşmasında geçmişte yaşanan zorlu süreçlere değinen Yıldırım, Fenerbahçe'nin haklarını savunmak için yeniden sorumluluk almaya hazır olduğunu ifade etti. Sarı-lacivertli kulübün son yıllardaki en büyük sorununun ayrışma olduğunu belirten Yıldırım, kongre üyelerine birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Alanya Delege (1)-1

“ŞAMPİYONLUK ŞARKILARINI ÖZLEDİM”

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe taraftarıyla yeniden şampiyonluk sevinci yaşamak istediğini belirterek, "Şampiyonluk şarkılarını bu stadyumda söylemeyi özledim" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin başarıya ulaşmasının yolunun güçlü bir irade ve kararlı mücadeleden geçtiğini söyleyen Yıldırım, yeni dönemde tek hedeflerinin şampiyonluk olacağını dile getirdi.

SAFİ DE YARIŞIN GÜÇLÜ ADAYLARINDAN

Başkanlık yarışındaki diğer aday Hakan Safi de kongre üyelerinin desteğini almak için çalışmalarını sürdürüyor. Genel kurul sürecinde taraftar ve delegelerden yoğun ilgi gören Safi, kulüpte yeni bir yönetim anlayışı oluşturmayı hedefliyor. Kongre salonunda zaman zaman iki adayın destekçileri arasında tezahüratlar yükselirken, seçim atmosferi büyük heyecana sahne oluyor.

Fenerbahçe Seçim Alanya Delegeleri Oy (6)

SON KARARI DELEGELER VERECEK

Fenerbahçe’de milyonlarca taraftarın yakından takip ettiği seçimde sandıktan çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından yapılacak sayım sonucunda sarı-lacivertli kulübün yeni başkanı belli olacak. Seçimin sonucunda ister Aziz Yıldırım ister Hakan Safi kazansın, gözler yeni yönetimin atacağı adımlara ve Fenerbahçe'nin geleceğine çevrilecek.

Muhabir: Gözde DOLAYMAN