Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından kaleci Ederson tartışmaların odağına yerleşti. Kritik hatanın ardından Brezilyalı file bekçisi için transfer iddiaları da gündeme geldi.

HATA PAHALIYA MAL OLDU

Karşılaşmanın 90+8. dakikasında gelen gol, sarı-lacivertli ekibe 2 puana mal oldu. Kullanılan serbest vuruşta kalesini terk eden Ederson’un boşa çıkması sonrası Sagnan’ın aşırtma kafa vuruşu ağlarla buluştu. Bu sonuçla Fenerbahçe, zirve yarışında kritik bir kayıp yaşadı.

Ederson-2

AL-HİLAL DEVREYE GİRDİ

Yaşanan gelişmeler sonrası Ederson’un geleceği tartışılmaya başlanırken, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal’in deneyimli kaleciye talip olduğu iddia edildi. Kulübün, oyuncu için 15-20 milyon euro arasında bir bonservis beklentisi olduğu öne sürülüyor. Bu seviyede bir teklif gelmesi halinde transferin gerçekleşebileceği konuşuluyor.

Sadettin Saran Cocugu Var Mi 19389140 2967 Amp

TAKIM ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında Ederson’un maç sonrası takım arkadaşlarından özür dilediğini açıkladı. Saran, takımın yaşadığı üzüntünün büyük olduğunu ancak mücadeleye devam edeceklerini vurgulayarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Oyuncularımız dün gece çok üzgündü. Efsane oyuncular dediğiniz oyuncuların zamanında soyunma odasında nasıl güldüklerini gördük. Dün takımın bir ağlamadığı kaldı. Kalecimiz dün grupta 'Bütün sorumluluk benim, hepinizden özür diliyorum.' mesajı gönderdi. Federasyon ve MHK'nin bu konuda gerekeni yapmasını bekliyoruz. Bizim için kaybettik demek kolay. Bu takımı ben kurmadım demek kolay, dağılıp gitmek kolay. Tam da bu yüzden yeniden ayağa kalkıp yeniden savaşmak zorundayız. Bu duygunun bizi dağıtmasına izin veremeyiz, vermeyeceğiz.".

Ederson Fenerbahçe

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Brezilyalı kalecinin Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Ancak son gelişmeler, sezon sonunda ayrılık ihtimalini güçlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi