Alanya Posta Medya'da gerçekleşen ziyarette Futnet Türkiye Başkanı Mehmet Zeki Kutlu ile birlikte Futnet Türkiye Denetleme Kurulu Başkanı Emin Kahyaoğlu da yer aldı. Ziyarette Mehmet Zeki Kutlu, kendi yazdığı kitap olan Mezopotamya Turu adlı roman kitabını imzalayarak Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı Gaye Coşkun'a hediye etti.

Futnet Türkiye tarafından 9-12 Temmuz tarihlerinde Damlataş Plajında düzenlenen Geleneksel Futnet Ayak Tenisi Turnuvası için Alanya'ya gelen Kutlu, AGC başkanı Coşkun'a Futnet'in Türkiye'de giderek yaygınlaştığını ve Federasyon olma yolunda ilerlediğini söyledi. Aynı zamanda Dünya Futnet Federasyonu üyesi olan Kutlu, ülkemizde farklı illerde turnuvalar düzenleneceğini ve büyük bir ilginin olduğunu söyledi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı Gaye Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Muhabir: Mert CANTÜRK