Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbi öncesinde sarı-kırmızılı ekibin milli futbolcusu Abdülkerim Bardakcı’nın sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Tecrübeli savunmacının, Galatasaray tribünleriyle özdeşleşen Fenerbahçe tezahüratına yer vermesi, karşılaşma öncesindeki rekabeti yeniden gündeme taşıdı.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında RAMS Park’ta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde iki takımın taraftarları karşılaşmaya odaklanırken, Abdülkerim Bardakcı’nın paylaşımı da dikkat çekti.
Abdülkerim’den Fenerbahçe’ye Gönderme
Abdülkerim Bardakcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray tribünlerinde ezeli rakip Fenerbahçe için söylenen tezahürata yer verdi.
Milli futbolcunun paylaştığı, “Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek? Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?” sözleri kısa sürede gündem oldu. Paylaşım, derbi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarların ilgisini çekerken sosyal medyada da konuşulan konular arasına girdi.
Derbi Öncesi Taraftarlar Karşı Karşıya
Abdülkerim Bardakcı’nın paylaşımı Galatasaray taraftarlarından ilgi görürken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da tepki gösterdiği aktarıldı. Derbi öncesinde sosyal medyada yaşanan bu hareketlilik, iki takım arasındaki ezeli rekabeti bir kez daha gündeme taşıdı.
Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği mücadelede gözler yalnızca sahadaki performansta değil, maç öncesinde yaşanan gelişmelerde de olacak.



