Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazanırken, İtalyan basınında yer alan iddialar sarı-kırmızılı taraftarı heyecanlandırdı. Kulübün hem forvet hem de orta saha için dünya çapında iki yıldız ismi gündemine aldığı öne sürüldü.

Vlahovic için 35 milyon Euro iddiası

İtalyan spor basınına göre Galatasaray, Dušan Vlahović için resmi temas kurdu. Juventus forması giyen 26 yaşındaki golcü için sarı-kırmızılıların yaklaşık 35 milyon Euro’luk bir paket hazırladığı iddia edildi.

Sezon performansıyla dikkat çeken Sırp forvetin, Avrupa’dan gelecek teklifleri değerlendirdiği ancak Galatasaray’ın sunduğu yüksek maaş teklifinin dikkat çektiği öne sürüldü.

Orta sahaya 40 milyon Euro’luk hedef

Galatasaray’ın orta saha için listesindeki bir diğer ismin ise Premier Lig ekibi Wolverhampton’da forma giyen João Gomes olduğu belirtildi. Güncel piyasa değeri 40 milyon Euro civarında olan sambacı için kulübüyle resmi görüşmelerin başladığı iddia edildi.

25 yaşındaki oyuncunun yüksek tempolu oyun tarzı ve istikrarlı performansıyla teknik heyetin beğenisini kazandığı ifade ediliyor.

Transferde geniş operasyon

Sarı-kırmızılı yönetimin, hem hücum hattını güçlendirmek hem de orta sahada dinamik bir yapı kurmak için geniş kapsamlı bir transfer planı hazırladığı belirtiliyor. Özellikle Avrupa kupaları hedefi doğrultusunda kadro kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi