Yeni sezon öncesi iç transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Mario Lemina dosyasında mutlu sona ulaşıldığı öne sürüldü. Sözleşme yenileme görüşmelerini uzun süredir devam ettiren sarı-kırmızılı yönetimin, Gabonlu futbolcuyla yeni anlaşmaya vardığı belirtildi.
İddiaya göre Galatasaray, 32 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusuyla 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Hem Süper Lig hem Avrupa'da önemli katkı
Geçtiğimiz sezon hem Trendyol Süper Lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu performansla teknik ekibin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Mario Lemina, orta sahadaki istikrarıyla dikkat çekti.
Tecrübeli futbolcunun yeni sözleşmeyle birlikte Galatasaray'ın gelecek sezon planlamasında da önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.
Geçen sezon 41 maçta forma giydi
Yaklaşık 1,5 yıl önce İngiltere temsilcisi Wolverhampton'dan Galatasaray'a transfer olan Mario Lemina, 2025-2026 sezonunda sarı-kırmızılı formayla toplam 41 resmi maçta görev yaptı.
Deneyimli orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik katkı sağlayarak takımın şampiyonluk mücadelesinde önemli pay sahibi oldu.
Galatasaray cephesinden yeni sözleşmeye ilişkin resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.




