Yarışmacılar patlıcan buketi hazırlayarak kayınvalidelerden yüksek puan almaya çalışırken günün birincisi ve çeyrek altının sahibi belli oldu.
Çeyrek altını Tuğba kazandı
Günün yemeği olan patlıcan buketi için mutfağa giren Yeşim, Cemile, Tuğba ve Beyza, hazırladıkları tabakları kayınvalidelerin beğenisine sundu.
Değerlendirmelerin ardından günün en yüksek puanını 18 puanla Tuğba aldı. Böylece 5 Ekim Pazartesi gününün birincisi olan Tuğba, çeyrek altının da sahibi oldu.
Yeşim ise gün içinde eksi 2 puan aldı.
5 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu
5 Ekim bölümünde yarışmacıların aldığı puanlar şöyle sıralandı:
- Tuğba: 18 puan
- Yeşim: 15 puan
- Beyza: 7 puan
- Cemile: 7 puan
Yeni haftanın ilk gününde zirveye çıkan Tuğba, böylece hafta finali öncesinde önemli bir avantaj elde etti.
10 altın bilezik için yarışıyorlar
Gelinim Mutfakta'da yarışmacılar hafta boyunca yüksek puan toplamaya çalışıyor. Hafta sonunda en yüksek puana ulaşan gelin, 10 altın bileziğin sahibi oluyor.





