Konya’da 23 gündür kayıp olarak aranan 18 yaşındaki Beyzanur Memiş, televizyon programında ortaya çıktı. Genç kızın canlı yayına bağlanmasıyla birlikte stüdyoda gergin anlar yaşandı, tarafların karşılıklı açıklamaları dikkat çekti.
YKS’ye hazırlandığı belirtilen Beyzanur Memiş’in 2 Mayıs’ta “kütüphaneye gidiyorum” diyerek evden ayrıldığı, aynı gün akşam saatlerinde ise ailesine “eve dönmeyeceğim” şeklinde mesaj attığı aktarıldı. O tarihten sonra genç kızdan haber alınamamıştı.
Canlı Yayında Gündem Olan İddialar
Esra Erol’da canlı yayınında ortaya çıkan Beyzanur Memiş’in, adına düzenlenen kira kontratıyla ilgili iddiaları reddettiği belirtildi. Programda, 15 bin TL karşılığında bir aylık ev kiralandığına dair belgeler gündeme getirildi.
Genç kızın, söz konusu kontratın kendisine ait olmadığını ve evi kendisinin tutmadığını söylediği ifade edildi.
“Şiddet İddiası” Tartışması
Yayında ayrıca Beyzanur Memiş’in ailesiyle ilgili “şiddet gördüğü” yönündeki iddialar da ele alındı. Aile ise bu iddiaları reddederek yalnızca geçmişte yaşanan bir tartışmayı kabul ettiklerini, şiddet uygulamadıklarını savundu.
Aile, kızlarının bulunması için çağrıda bulunarak canlı yayında duygusal açıklamalarda bulundu.
Stüdyoda Gergin Anlar
Canlı yayına bağlanan bazı tanıkların farklı iddialar ortaya atmasıyla birlikte programda zaman zaman tansiyon yükseldi. Olayla ilgili soru işaretleri sürerken, Beyzanur Memiş’in açıklamaları kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.




