Antalya’nın Manavgat ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ulaşan “çatıda intihar girişimi” ihbarı, ekipleri harekete geçirdi. Yayla Mahallesi’ndeki adrese giden itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede herhangi bir intihar girişimiyle karşılaşmadı.

Manavgat’ta Çatı Ihbarı Ekipleri Alarma Geçirdi (1)

Olay, Yayla Mahallesi 2570 Sokak’ta yaşandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne telefon eden bir kişi, bir binanın çatısında bir kişinin intihar girişiminde bulunduğunu bildirdi.

İhbarın değerlendirilmesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık ekipleri adrese yönlendirildi.

ÇATIDA VE ÇEVRESİNDE ARAMA YAPILDI

Kısa sürede belirtilen noktaya ulaşan ekipler, binanın çatısını ve çevresini kontrol etti. Yapılan incelemelerde intihar girişiminde bulunan herhangi bir kişiye rastlanmadı.

Manavgat’ta Çatı Ihbarı Ekipleri Alarma Geçirdi (3)

İhbarı yapan kişiyle görüşen ekipler, olaın nedenini de belirledi. Çatıda bir kişiyi gören vatandaşın, bu kişinin intihar amacıyla binaya çıktığını düşündüğü ve endişelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradığı öğrenildi.

EKİPLER OLAY YERİNDEN AYRILDI

Herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığının anlaşılmasının ardından polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgedeki çalışmalarını sonlandırarak olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İHA