Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Beşiktaş, kamp dönemindeki ikinci hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Mosonmagyar ile 0-0 berabere kaldı.
Wittmann Antal Park'ta oynanan karşılaşmada iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
Ouattara forma giymedi
Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Kassoum Ouattara, teknik heyetin kararı doğrultusunda Mosonmagyar karşılaşmasında forma giymedi.
Teknik direktör Vincenzo Italiano, hazırlık mücadelesinde genç oyunculara da şans vererek kadrodaki isimlerin son durumunu yakından değerlendirdi.
Hazırlıklar çift maçla sürecek
Siyah-beyazlı ekip, Slovakya kampındaki hazırlıklarına yoğun tempoda devam edecek. Beşiktaş, kamp programı kapsamında aynı gün Mattersburg ile saat 18.00'de, ardından ise Widzew Lodz ile saat 19.30'da karşı karşıya gelecek.
İlk hazırlık maçını kazanmıştı
Beşiktaş, Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçında Gyirmot'u 2-1 mağlup etmişti. Siyah-beyazlı ekibin gollerini Ahmet Sami Bircan ile Devrim Şahin kaydetmişti.




