Mısırlı yıldızın uçağı İstanbul'a inerken, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da Atatürk Havalimanı'nda oyuncuyu karşıladı.

Bordo-mavili kulübün, sağlık kontrollerinin ardından Salah ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Resmi İmza Bugün Atılacak

Trabzonspor'un daha önce Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimle duyurduğu transfer görüşmelerinin, bugün resmi imza aşamasına gelmesi bekleniyor.

İmza işlemlerinin tamamlanmasının ardından kulübün transferi resmen açıklaması öngörülüyor.

Sözleşme Detayları Gündemde

Transferle ilgili ortaya atılan iddialara göre Mohamed Salah'ın sözleşmesinde;

  • 5 milyon euro imza parası,
  • Sezon başına 17 milyon euro garanti ücret bulunuyor.

Ayrıca yıldız futbolcunun lisanslı ürün satışlarından elde edilecek gelirden yüzde 20 pay alacağı da öne sürüldü.

Kulüpten sözleşmenin mali detaylarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Trabzon'da Coşkulu Karşılama Hazırlığı

Trabzonspor taraftarlarının, Mohamed Salah'ın Trabzon'a gelişi için geniş katılımlı bir karşılama organizasyonu hazırlığında olduğu öğrenildi.

Kulübün, karşılama programına ilişkin saat ve diğer ayrıntıları resmi iletişim kanalları üzerinden paylaşması bekleniyor.


Kaynak: Haber Merkezi