Transfer döneminin dikkat çeken iddialarından biriyle ilgili Trabzonspor cephesinden açıklama geldi. Beşiktaş'ın görüşmelerde sonuç alamadığı öne sürülen Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın bordo-mavili takımla anlaşma aşamasına geldiği iddiası gündeme gelirken, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bu haberleri yalanladı.
Salah için Trabzonspor iddiası gündem oldu
Yeni sezonda şampiyonluk yarışında iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş'ın, İngiliz ekibi Liverpool ile yollarını ayıran Mohamed Salah ile temas kurduğu ancak görüşmelerden sonuç çıkmadığı ileri sürülmüştü.
Bu gelişmenin ardından Salah'ın Trabzonspor'a transfer olacağı yönünde sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bordo-mavili kulübün, dünya yıldızı futbolcuyla anlaşmaya yakın olduğu ve transferin imza aşamasına geldiği öne sürüldü.
Ertuğrul Doğan iddiaları yalanladı
Transfer gündeminde kısa sürede geniş yer bulan iddiaya Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan yanıt geldi.
Doğan, Salah'ın transferiyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek “Salah'la ilgimiz yok” açıklamasında bulundu.
Bu açıklamayla birlikte Trabzonspor'un Mısırlı yıldız için herhangi bir transfer girişiminde bulunmadığı ifade edilmiş oldu.




