UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Paris Saint-Germain, deplasmanda Villarreal’i 6-0 mağlup etti. Fransız temsilcisi, karşılaşmanın ilk 17 dakikasında bulduğu 4 golle mücadeleye damga vurdu.

PSG 17 dakikada 4 gol attı

Karşılaşmaya hızlı başlayan PSG, 9. dakikada Joao Neves’in golüyle öne geçti. Fransız ekibi, 12. dakikada Desire Doue, 13. dakikada Mayulu ve 17. dakikada Fabian Ruiz’in golleriyle skoru kısa sürede 4-0’a taşıdı.

Villarreal tribünlerinden ise farklı skorun ardından takıma yönelik protesto sesleri yükseldi. PSG, ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da 2 gol

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren PSG, 50. dakikada Fabian Ruiz’in ikinci golüyle farkı 5’e çıkardı.

Fransız temsilcisi, 78. dakikada David Boly’nin kaydettiği golle skoru 6-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele PSG’nin farklı galibiyetiyle sona erdi.

PSG 4’te 4 yaptı

Villarreal karşısında 6-0 kazanan PSG, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 4 maçın tamamını kazanarak 12 puana ulaştı.

Galatasaray’ın da lig aşamasındaki rakiplerinden biri olan PSG, zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Fenerbahçe ile karşılaşacak Villarreal ise 4. hafta sonunda 3 puanda kaldı.

Kaynak: Haber Merkezi