CHP Antalya İl Başkanlığı görevinden, butlan kararı sonrası Özgür Özel ile birlikte hareket etme kararı alarak istifa eden Nail Kamacı, Yeni Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan Antalya İl Yönetim Kurulu listesini ve ilçe başkanlarını kamuoyuyla paylaştı. Kamacı’nın oluşturduğu 33 kişilik yönetim kurulunda, kendisiyle birlikte CHP yönetiminden ayrılan Didem Karagöz ve Nihat Barutçu da Alanya’yı temsilen yer aldı.
KONGREYE KADAR GÖREV YAPACAKLAR
Yeni Parti’de tüzük gereği eylül ayında ilçe kongrelerinin, ekim ayında ise il kongresinin yapılması bekleniyor. Yeni atanan yönetim, ilk olağan kongreye kadar görevini sürdürecek.
Yeni Parti Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, yaptığı açıklamada, “İl Başkanlığımızca oluşturulan il örgütü ve ilçe başkanlarımızla birlikte parti örgütünü daha da güçlendirmek, Antalya’nın sorunlarına çözüm üretmek ve vatandaşlarımızla güçlü bir bağ kurmak amacıyla çalışmalarımıza başladık.
Sorumluluk alanlarında görev alacak yönetim kurulu üyelerimizle koordinasyon içinde çalışarak parti politikalarının sahada etkin şekilde hayata geçirilmesini, örgütlenme çalışmalarının geliştirilmesini ve vatandaşlarımızın beklentilerinin karşılanmasını sağlayacağız.
Yeni Parti’nin Antalya’mıza, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor; üstlendikleri görevlerde tüm yönetim kurulu üyelerimize başarılar diliyorum. Birlik, dayanışma ve ortak akıl anlayışıyla Antalya için üretmeye, halkımızın sesi olmaya ve daha güçlü bir gelecek için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.





