Fenerbahçe’nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan Dušan Vlahović ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Juventus ile sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç çıkmaması, Sırp golcünün ayrılık ihtimalini güçlendirdi. Sarı-lacivertli ekipte başkanlık seçimi öncesi hem Aziz Yıldırım hem de Hakan Safi cephesi, hücum hattına yapılacak takviyeler üzerinde yoğunlaşırken Vlahović ismi gündemdeki yerini koruyor.

JUVENTUS’TA AYRILIK SİNYALİ

İtalyan ekibi Juventus ile yürütülen sözleşme görüşmelerinin tıkanma noktasına geldiği ve oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılmasının beklendiği ifade ediliyor. 26 yaşındaki golcünün bonservisini eline alarak Serie A’dan ayrılmaya hazırlandığı belirtiliyor.

CHELSEA TRANSFERDE ÖNE GEÇTİ

Ada basınında yer alan haberlere göre Chelsea, Vlahović transferinde en ciddi aday konumuna geldi. Chelsea’nin oyuncu cephesiyle uzun süredir temas halinde olduğu ve transfer yarışında diğer İngiliz kulüplerinin önünde bulunduğu iddia ediliyor.

Dušan Vlahović

İNGİLTERE’DE YOĞUN REKABET

Vlahović için sadece Chelsea değil, Manchester United, Tottenham, Newcastle United, Aston Villa ve Everton gibi kulüplerin de devrede olduğu belirtiliyor. Ancak Chelsea’nin oyuncuyla daha önce kurduğu temaslar nedeniyle transferde bir adım önde olduğu ifade ediliyor.

MAAŞ TALEBİ DİKKAT ÇEKİYOR

Sırp golcünün imza parası ve bonuslarla birlikte yaklaşık 8 milyon euro seviyesinde yıllık maaş talep ettiği öne sürülüyor. Bu rakamın transfer sürecinde belirleyici olabileceği değerlendiriliyor.

TRANSFER YARIŞI KIZIŞIYOR

Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Vlahović transferi, Avrupa devleri arasında büyük bir rekabete dönüşürken, oyuncunun vereceği karar yaz transfer döneminin en dikkat çeken hamlelerinden biri olacak.

Kaynak: Haber Merkezi