Alanya’da DMD hastası Taha Miraç’ın tedavisi için 22 Ekim Perşembe günü 75. Yıl Spor Salonu’nda protokol, siyasiler ile STK temsilcileri ve üyelerinin katılımıyla dayanışma yayını düzenlenmiş ve 25 milyon TL toplanmıştı.

Dayanışma yayını ve ilçedeki okullarda toplanan 5 milyon 295 bin 490,21 TL’ye rağmen Taha Miraç’ın tedavisi için gereken miktara ulaşamadıklarını söyleyen anne Şengül Kevkir, “Şu anda bir duraklama yaşadık. Hala 15 milyon TL eksiğimiz var. Cumartesi sabahı saat 06.00’da Taha Miraç için bir etkinlik düzenlenecek.

Pazar günü Alanya Kültür Merkezi’nde bir organizasyon olacak. Bu şekilde gündemde tutmak için organizasyonlar var ama 15 milyon TL ciddi bir rakam. Mutlaka büyüklerimizin el atması gerekiyor.

Alanya’da yaşayan büyüklerimiz, başkanlarımız olmak üzere tüm ilçeyi içine katıyorum, Taha’nın elini sımsıkı tuttular ve son yokuşta bırakacaklarını düşünmüyorum. Son bir destek daha bekliyorum.

Bu noktaya onlar getirdi. Sonucu da onlar gösterebilir evladım için. Bence herkesten son bir destekle, Alanya’nın bir haydi bir günde bile tamamlanabilecek bir süreç” diye konuştu. – Özgür YILMAZ

Muhabir: Erkan Uysal