Beşiktaş, yeni sezon kadro planlamasında savunma hattını da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlıların, Brezilya ekibi Flamengo’da forma giyen Leo Pereira’yı transfer listesinde ilk sıraya aldığı ve oyuncu için teklifini 15 milyon Euro’ya çıkardığı öğrenildi.
Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, savunmaya yapacağı takviye için rotasını Brezilya’ya çevirdi. 30 yaşındaki stoperin transferi konusunda Flamengo ile görüşmelerin devam ettiği belirtildi.
FLAMENGO’NUN TALEBİ 18 MİLYON EURO
Transfer görüşmelerinde iki kulüp arasındaki rakam farkı 3 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Flamengo’nun Leo Pereira için 18 milyon Euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş yönetiminin ise son teklifini 15 milyon Euro’ya yükselttiği aktarıldı.
Siyah-Beyazlıların, Brezilya temsilcisiyle pazarlıkları sürdürerek aradaki farkı kapatmayı hedeflediği ifade edildi.
ITALIANO SAVUNMAYA TAKVİYE İSTİYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano’nun yeni sezon planlamasında savunma hattına deneyimli ve doğrudan ilk 11 rekabetine dahil olabilecek bir stoper kazandırılmasını istediği belirtildi.
Bu doğrultuda Leo Pereira’nın tecrübesi ve savunmadaki rolü nedeniyle Beşiktaş’ın transfer listesinin üst sıralarında yer aldığı kaydedildi.
BEŞİKTAŞ’TA TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli takviyeler yapan Siyah-Beyazlı yönetim, savunma transferini de tamamlayarak kadro yapılanmasını güçlendirmek istiyor.
Leo Pereira için Flamengo ile sürdürülen görüşmelerin sonucunun, iki kulüp arasındaki bonservis pazarlığının nasıl şekilleneceğine bağlı olduğu ifade edildi.





