Doğal yağlar ve besin değeri bakımından zengin avokadolar, lezzetli tariflerin vazgeçilmezidir. Fakat tam olgunlaşmalarını beklemek sabır gerektirebilir. Özellikle inatçı avokadolar ne kadar beklesek de yumuşamamakta ısrar edebilir. Ama artık üzülmenize gerek yok. Yeni keşfedilen bu pratik yöntemle avokadolarınızın olgunlaşmasını hızlandırabilir ve dakikalar içinde yumuşacık avokadolar elde edebilirsiniz. Sert avokadolarınızı yıkayıp kurulayın. Geniş bir kaba pirinç dökün. Avokadolarınızı pirincin içine gömün. Kabı güneş alan bir yere yerleştirin. Avokadolarınızı üç gün boyunca pirincin içinde bekletin. İşte bu kadar. Üç günün sonunda avokadolarınız istenilen yumuşaklığa ulaşmış ve tüketilmeye hazır hale gelmiş olacaktır. -Haber Merkezi