Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, mahalle ziyaretleri kapsamında Kızılcaşehir ve Akçatı mahallelerini ziyaret etti. Kaymakam Öztürk’e ziyaretlerde kurum amirleri ve ilçe protokolü de eşlik etti. Mahalle meydanlarında vatandaşlarla bir araya gelen Öztürk, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Görüşmelerde asayiş, güvenlik, altyapı ve ulaşım başta olmak üzere vatandaşların gündeme getirdiği konular değerlendirildi.

Alanya Kaymakamı Dinledi, Anında Talimatı Verdi (4)

Kaymakam Öztürk, taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine yerinde talimat verdi. Ziyaretlerde yaz aylarında artan orman yangını riskine de dikkat çeken Öztürk, anız yakılması ve sera atığı temizliği gibi yangına neden olabilecek davranışlardan uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Alanya Kaymakamı Dinledi, Anında Talimatı Verdi (2)

Öztürk, vatandaşlara “Yeşil vatanımızı hep birlikte koruyalım” çağrısında bulundu. Kaymakam Öztürk, ziyaretlerde kendilerini misafir eden Kızılcaşehir ve Akçatı mahalle sakinlerine teşekkür etti. -Alkın BİRİCİK

Muhabir: Alkın BİRİCİK